losowe minuty do wyniku meczu

PHP to skryptowy język wykonywany po stronie serwera. Forum przeznaczone na pytania dot. programowania obiektowego, wzorców projektowych itp.
Awatar użytkownika
Ibalyx
Posty: 2
Rejestracja: 07 mar 2015, 11:09

losowe minuty do wyniku meczu

Post autor: Ibalyx » 07 mar 2015, 11:13

hejo :-)

poproszę o poradę jak mam to zrobić.

powiedzmy, że wygenerowałem sobie jakiś wynik meczu.
i teraz chcę wylosować minuty w których padły gole. ale z rozróżnieniem dla kogo, gospodarz, czy gość, w której połowie i w kolejności od najwcześniejszej do najpóźniejszej.

męczę się z tablicami, pętlami i warunkami i mi nie wychodzi :-/

ODPOWIEDZ