Strona 1 z 1

Jak wykonać kopię bazy danych w phpMyAdminie?

: 15 lip 2013, 23:21
autor: admin
1. Wchodzimy do phpMyAdmina.
2. Wybieramy bazę danych z listy po lewej stronie ekranu.
3. Wchodzimy na stronę Eksport.

Po lewej stronie klikamy Zaznacz wszystkie obok listy tabel. Po prawej stronie zaznaczamy opcję Obejmij eksport transakcją. Na dole zaznaczamy Zapisz jako plik oraz opcjonalnie możemy wybrać format kompresji, jakiej poddana zostanie nasza kopia. Klikamy Wykonaj i czekamy aż nasza kopia będzie gotowa.

Re: Jak wykonać kopię bazy danych w phpMyAdminie?

: 18 paź 2017, 0:00
autor: Gemma28
Bardzo przydatne dla mnie jako początkującej, dziękuję!

Re: Jak wykonać kopię bazy danych w phpMyAdminie?

: 04 lut 2019, 18:38
autor: Ksawier43
Właśnie zastanawiałem się jak to zrobić. Informacje przydatne i to bardzo.
___
komornik