Strona 1 z 1

Jak wykonać kopię bazy danych w phpMyAdminie?

: 15 lip 2013, 23:21
autor: admin
1. Wchodzimy do phpMyAdmina.
2. Wybieramy bazę danych z listy po lewej stronie ekranu.
3. Wchodzimy na stronę Eksport.

Po lewej stronie klikamy Zaznacz wszystkie obok listy tabel. Po prawej stronie zaznaczamy opcję Obejmij eksport transakcją. Na dole zaznaczamy Zapisz jako plik oraz opcjonalnie możemy wybrać format kompresji, jakiej poddana zostanie nasza kopia. Klikamy Wykonaj i czekamy aż nasza kopia będzie gotowa.

Re: Jak wykonać kopię bazy danych w phpMyAdminie?

: 18 paź 2017, 0:00
autor: Gemma28
Bardzo przydatne dla mnie jako początkującej, dziękuję!

Re: Jak wykonać kopię bazy danych w phpMyAdminie?

: 04 lut 2019, 18:38
autor: Ksawier43
Właśnie zastanawiałem się jak to zrobić. Informacje przydatne i to bardzo.
___
komornik

Re: Jak wykonać kopię bazy danych w phpMyAdminie?

: 04 kwie 2019, 9:47
autor: mareek23
Chyba nikt nie wie jak to zrobić, bo nikt jeszcze nie udzielił odpowiedzi.
_____
jak korzystać z karty kredytowej

Re: Jak wykonać kopię bazy danych w phpMyAdminie?

: 11 kwie 2019, 12:05
autor: Wendelin53
Również nie wiem jak to zrobić i szukam odpowiedzi na to pytanie.
___
https://paris10.pl/dzielnice-paryza-w-k ... -zatrzymac

Re: Jak wykonać kopię bazy danych w phpMyAdminie?

: 14 maja 2019, 14:09
autor: Hans75
Chyba nikt nie ma o tym pojęcia, bo to za bardzo skomplikowane.
____
https://www.zvami.tv/wiadomosci/s/3887, ... uczesciowy

Re: Jak wykonać kopię bazy danych w phpMyAdminie?

: 30 maja 2019, 12:42
autor: Nikodem76
Również zastanawiam się jak to zrobić i nie mam pojęcia..

____
instrukcje stanowiskowe

Re: Jak wykonać kopię bazy danych w phpMyAdminie?

: 24 cze 2019, 15:41
autor: Adamm18
W sumie nie mam pojęcia jak taką kopie wykonać.
____
naprawa skuterów wielkopolska

Re: Jak wykonać kopię bazy danych w phpMyAdminie?

: 03 lip 2019, 10:36
autor: Janek445
Nikt nie wie jak taką kopie zrobić? Głowie się z tym od kilku dni.
____
antyplagiat darmowy